Spomienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zaciatok

Najkrajsi den
Podo mnou sa ozvalo zapistanie, ako sa kolesa Boeingu dotkly pristavacej drahy tmaveho Bratislavskeho letiska. Konecne je to tu. Som prijemne napaty, niekto vynimocny dnes na mna caka v priletovej hale. Spoznali sme sa uz velmi davno, este ako take deti a vzdy si bola ukryta v mojej mysli ako mila kamaratka. Od nasho posledneho stretnutia pred 6 tyzdnami, ktore sa ti tak pacilo, sa ale nieco zmenilo. Kazdy den ma cakal od teba mily emailik, na ktory som vzdy s radostou odpovedal. Za tu dobu, kym som bol v Londyne sa nase jednoduche kamaratstvo vybralo celkom spontanne na velku cestu, cestu k laske.

Konecne prisla moja batozina a s obrovskou radostou vchadzam do haly, usmievas sa, som nervozny, vycitas mi, ze idem medzi poslednymi. Odchadzame spolu a ja ta vtahujem do prazdnej odletovej haly, kde ta konecne s laskou objimam. "Konecne sme spolu". Cestou na intrak sa k sebe tulime, aby nas nevychladila strasna februarova zima, drzime sa za ruky, akoby sme boli spolu odjakziva. Je nam krasne, zaciname nieco velkeho. Nie vsetko vychadza podla planu, nasu romanticku veceru radsej kvoli zime menime na bagetu a palacinky v mojej izbe, ale to vobec nevadi, sme spolu, sami. Prve objatia sa lahko menia na prve bozky, a tie zas na nezne dotyky. Svet sme teraz len my a nic ine. Prva spolocna diskoteka, je mi s tebou skvele, odchadzame posledni. Nie, nejdes k sebe. Sama si si priala ist do nasej izbicky a ja som nebol proti. Rozpravame sa az do noveho dna, spinkas v mojom objati, a tak sa aj prebudzas. Bol to den, kvoli ktoremu sa oplati zit.

A taky bol aj cely tyzden. Nebolo ta treba predstavovat rodicom, ci kamaratom, ved ta vacsina uz davno pozna, akoby si tu bola vzdy. Je to uzasny pocit zamilovat sa do dobrej kamaratky. Vsetko je zrazu tak jednoduche, nasa buducnost tak jasna a jednoducha, vsetko zrazu dava zmysel, vsetko do seba zapada. Po nadhernom tyzdni odchadzam spat do Londyna. Tu zmluvu na staz som podpisal uz davno a musim tam odpraxovat este posledne 2 mesiace. Na letisku ti slubujem, ze sa ti o mesiac zas na tyzden vratim, slubujes mi, ze ma budes cakat. Urcite to odlucenie vydrzime, mame sa radi a nase sny o spolocnej buducnosti su prilis krasne na to, aby sa cokolvek postavilo medzi nas. Odchadzam velmi smutny, ale pritom neskutocne stastny, ze mam to najuzasnejsie dievca na svete.

...to be continued...


Kratka laska na cely zivot | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014